ProfitTárs 2007

Regisztráció


Ha kipróbálta a programot, és szeretné élesben használni, valamint eldöntötte, hogy mely díjcsomagra és milyen modulokra van szüksége, most regisztrálhatja vállalkozását.

Számlázó szoftverek felhasználóinak nyilvántartása törvényi előírás, ezért a program használatához szüksége licencet, és a hozzá tartozó aktiválási kódot egy gyors, internetes regisztráció után kapja meg.

A regisztrálást követően a programot Ön azonnal élesítheti, és bármely díjcsomaggal és modullal a következő hónap végéig ingyen használhatja!

Regisztráláshoz kattintson ide!

 

Figyelem: regisztráláskor nem a programot regisztrálja, hanem vállalkozását, ezért (számlázó program lévén) kifejezetten kérjük, hogy ne adjon meg valótlan adatokat, és kizárólag olyan vállalkozást regisztráljon, amelyet törvényesen képvisel!


 

1 felhasználói vélemény a több ezerből

Az MKH Group, több mint három éve alkalmazza a cégcsoport cégeinél a ProfitTárs számlázó rendszert. A törvényi előírások szem előtt tartásával kifejlesztett szoftver mind a multinacionális cégekkel való kapcsolatainkban, mind a magánszemélyek felé történő értékesítés során hasznos eszköz a kezünkben...

 

Valamennyi hazai vállalkozásnak és nonprofit szervezetnek ajánljuk a nálunk már bevált ProfitTárs számlázó szoftvert - a legjobb megoldást.

László Béla, ügyvezető, MKH Group