ProfitTárs 2007

Letöltések


A program frissítése: amennyiben a ProfitTárs 2007 már telepítve van a számítógépére, és frissíteni szeretné azt, kérjük, lépjen be honlapunkon regisztrált felhasználóként (jobb felső sarok), és töltse le a frissítést onnan!

A legújabb ProfitTárs programmal Ön egy igazán letisztult, meglepően könnyen kezelhető, a legújabb operációs rendszerrel teljes mértékben kompatibilis programhoz jut.

A lap tartalma:
A telepítő adatai
Verzió: 2007.1.40.1
Feltöltés dátuma: 2021. január 12.
Fájl típusa: Telepítő varázsló
Méret: 11.5 MB

A program telepítése - Új felhasználó

Kérjük, ne regisztrálja vállalkozását, amíg meg nem győződött arról, hogy a program teljes mértékben megfelelő Önnek.

Ugrás az oldal tetejére


A program telepítése - Áttérés korábbi verzióról (ProfitTárs Standard SE, Lite, 2006)

Ha az importálás valamilyen hiba miatt nem lehetséges, úgy írja fel a hibaüzenetet, majd jelezze azt nekünk.

Fontos: mivel a ProfitTárs 2007 különálló program, ezért a konvertálás után a régi programja sértetlen marad, így az továbbra is indítható lesz. A két program egyidejű használata ennek ellenére tilos, mivel megszakad a számlák sorszámozásának ismétlődésmentessége. Ezért, ha a konvertálás rendben lezajlott, és meggyőződött arról, hogy a ProfitTárs 2007 rendben elindul, és tartalmazza az adatait, úgy távolítsa el számítógépéről a korábbi verziót. Eltávolítás előtt javasoljuk, hogy készítsen egy biztonsági mentést az adatairól.

Ugrás az oldal tetejére


 

1 felhasználói vélemény a több ezerből

Az MKH Group, több mint három éve alkalmazza a cégcsoport cégeinél a ProfitTárs számlázó rendszert. A törvényi előírások szem előtt tartásával kifejlesztett szoftver mind a multinacionális cégekkel való kapcsolatainkban, mind a magánszemélyek felé történő értékesítés során hasznos eszköz a kezünkben...

 

Valamennyi hazai vállalkozásnak és nonprofit szervezetnek ajánljuk a nálunk már bevált ProfitTárs számlázó szoftvert - a legjobb megoldást.

László Béla, ügyvezető, MKH Group